Board Statistics
Totals Averages
Posts: 851
Threads: 251
Members: 214
Posts per day: 0.53
Threads per day: 0.16
Members per day: 0.13
Posts per member: 3.98
Threads per member: 1.17
Replies per thread: 2.39
General
Newest Member: anigle
Members who have posted: 24.3%
Today's top poster: Nobody (0 posts)
Most popular forum: vAir Monitor (CO2, Dust, Tempereature, etc..) (652 posts, 72 threads)

Most Popular...
Most Replied To Threads Most Viewed Threads
Device sends %CO2% instead of the actual value (55 replies)
co2 monitor v3 /cdm7160 stops sending information/ jamming 433mhz rf devices (41 replies)
RF Connectivity (34 replies)
Device stops sending data after a while (25 replies)
[SOLVED] Option to activate/deactivate the PM2005 particle sensor (25 replies)
Randomly stop broadcasting (vESPrino v1.16 build20170228) (25 replies)
New Functionalities in Build 2017.02.19 (21 replies)
[SOLVED] No values are send to any of my services. (20 replies)
[SOLVED] LED Function (17 replies)
[SOLVED] Fried my monitor? (16 replies)
MQTT connection to HomeAssistant not working (14 replies)
[SOLVED] CM1102Sensor not detected since Dec Firmware update (13 replies)
Incorrect temperature readings (12 replies)
[SOLVED] CDM7160 - PPM Value Oscillation (12 replies)
wifi password truncated : not connected (11 replies)
Device sends %CO2% instead of the actual value (49,801 views)
RF Connectivity (48,867 views)
co2 monitor v3 /cdm7160 stops sending information/ jamming 433mhz rf devices (45,080 views)
Randomly stop broadcasting (vESPrino v1.16 build20170228) (26,972 views)
New Functionalities in Build 2017.02.19 (24,209 views)
Device stops sending data after a while (23,676 views)
[SOLVED] Option to activate/deactivate the PM2005 particle sensor (22,957 views)
[SOLVED] LED Function (21,132 views)
MQTT connection to HomeAssistant not working (20,148 views)
[SOLVED] Fried my monitor? (19,948 views)
[SOLVED] No values are send to any of my services. (18,801 views)
VOC Sensor Update (TGS8100) (16,698 views)
[SOLVED] CDM7160 - PPM Value Oscillation (15,075 views)
Incorrect temperature readings (14,573 views)
[SOLVED] CM1102Sensor not detected since Dec Firmware update (13,248 views)